Most recent comments
2021 in Books -- a Miscellany
Are, 1 year
Moldejazz 2018
Camilla, 3 years, 6 months
Romjulen 2018
Camilla, 4 years, 1 month
Liveblogg nyttårsaften 2017
Tor, 5 years, 1 month
Jogging og blogging
Are, 6 years
Liveblogg nyttårsaften 2016
Are, 6 years
Kort hår
Tor, 2 years, 1 month
Ravelry
Camilla, 1 year, 8 months
Melody Gardot
Camilla, 3 years, 6 months
Den årlige påske-kommentaren
Tor, 3 years, 9 months
50 book challenge
Camilla, 1 month
Controls
Register
Archive
+ 2004
+ 2005
+ 2006
+ 2007
+ 2008
+ 2009
+ 2010
+ 2011
+ 2012
+ 2013
+ 2014
+ 2015
+ 2016
+ 2017
+ 2018
+ 2019
+ 2020
+ 2021
+ 2022

Påskeferie

Da er i grunnen påskeferien i gang for mitt vedkommende. Den begynte vel strengt tatt i går, men jeg har vært innom skolen i dag for å rydde pulten. Jeg ligger omtrent midt på treet når det gjelder rydding før ferie. Noen tar helt av, og rydder bort alle tingene sine så det ikke er mulig å se at det sitter noen der, men det synes jeg er litt drøyt. Selv bare rydder jeg bort alt som ligger og flyter. Bøker og permer og slikt får stå, det er ikke rot, men ved å rydde bort løse ark og slikt håper jeg på at vaskedamen tar seg bryet med å tørke støv i påsken. Det er ganske lenge siden sist det har vært ryddig nok til at hun har giddet. Atter andre, uten å nevne navn, passer på å slenge tre tomme godteriposer på pulten før de drar, og noen lar til og med en matpakke og en halvfull kaffekopp stå på pulten i påsken.

Huffameg. Jeg har i allefall lært av bitter erfaring at det å sette igjen kaffe ikke er en god idé. Jeg er egentlig helt notorisk til ikke å drikke opp kaffen min, og jeg blir regelmessig mobbet for dette både på jobben og på skolen. En gang satte jeg igjen en kaffeskvett i koppen min da jeg sluttet på jobben etter en sommer, og jaggu stod ikke koppen på samme sted da jeg begynte på igjen neste sommer. Klok av skade pleier jeg derfor å ofre kaffekoppen en ekstra tanke før jeg drar på ferie. Dessverre er det ikke alltid det er nok. Før jul hadde jeg for eksempel tenkt meg på skolen dagen etter siste eksamen, men jeg ble jo syk, og dermed ble kaffen stående, og var grønn når jeg kom tilbake. Dagens moral er:

Tøm ut kaffen hver kveld

Dette er stor visdom, på linje med 孔夫子 eller 葉隠聞書.

Før jeg forlot skolen tok vi også en kopp kaffe på taket, og jeg utstyrte meg med en tykk bunke fysikkbøker som jeg referete til som påskekrim, og var veldig fornøyd med meg selv. Tak-sesongen har forresten vært i gang en stund nå, så det er det av og til ganske folksomt. En gang det var litt kaldt kom det to menn, som sa til Torgar og meg at vi var så "well equipped". Jaha, tenkte jeg. Litt senere gikk de inn igjen, og unnskyldte seg med at de ikke var tilstrekkelig "well equipped". Jaha, tenkte jeg enda en gang.

Selv om påskeferien har begynt har imidlertid ikke påskeferien begynt. Før så skjer må jeg pakke ferdig, og rydde bittelitt, så jeg tror egentlig jeg avslutter, med å ønske alle en god påske, og å slenge ut en litt cheesy kommentar om at jeg forventer å se alle i skisporet eller noe slikt. Særlig Tore.

-Tor

Comments

Tore,  09.04.06 02:20

Jepp Tor, det gjør vi nok. Skal vi ta oss en tur etter fotballtreninga da eller?